G.R.IJ.S (revueclub 60+)

 • Locatie
  Driehuis

 • Dag(en)
  Maandag

 • Tijd
  10:30 - 12:00

 • Docent
  Froukje Bouman

 • Vanaf prijs € 393,25
  incl BTW per seizoen

G.R.IJ.S. staat voor: Gezellige Revueclub IJmond Senioren.

Lief en leed.

Deze mooie club voor 60 plussers bestaat al sinds 2017. Er wordt wekelijks op maandagochtend afgesproken in Driehuis voor een gezellige repetitie. Er  wordt geoefend op voordracht, spel en zang in aanloop naar de uitvoering van een eigen voorstelling. Daarnaast is G.R.IJ.S. de afgelopen jaren gegroeid tot een warme, fijne groep vrienden waarin lief en leed wordt gedeeld. 

Zelfgemaakte voorstellingen

De eerste voorstelling van GRIJS heette 'Bloeien In De Herfst' en was in juni 2018 op verschillende plekken in Velsen te zien. Iedereen is heel trots op de mooie, grappige, en ontroerende revue die het is geworden.

De tweede voorstelling van GRIJS heette 'Alles Went, Behalve een Tent' en werd drie keer opgevoerd in ons theater in Driehuis. Ruim 215 bezoekers zagen de hilarische revue over de gebeurtenissen van eigenaardige persoonlijkheden op camping 'De Gouden Vallei'.

De derde voorstelling '18 tinten GRIJS' stond gepland om uitgevoerd te worden in mei 2020. Helaas konden die uitvoeringen en repetities sinds maart 2020 nauwelijks doorgaan vanwege het Coronavirus. In het seizoen 2021/2022 Begonnen we weer met een schone lei en frisse moed aan een nieuw geweldig seizoen van GRIJS. Het resultaat: De geweldige voorstelling 'De Franse (af) Slag!' 

Kom kennis maken!

Een keer kennismaken met G.R.IJ.S.? Dat kan natuurlijk altijd op maandagochtend tussen september en juni. Vul hiervoor hiernaast het proeflesformulier in of bel naar 06 48 76 20 70 om een afspraak te maken. Mailen mag ook. Via info@bijkoel.nl kunnen we al uw vragen beantwoorden!

Inschrijven gratis proefles

Andere interessante cursussen