Veel blije gezichten en nieuwe aanmeldingen!

De Open Dag op 29 augustus was een groot succes! Tussen 12:00 en 16:00 was het gezellig druk in ons gebouw in Driehuis. Mensen van alle leeftijden kwamen langs om een kijkje te nemen, een instrument uit te proberen of mee te doen aan één van de workshops. Wat zijn we blij dat alles langzamerhand weer als vanouds gaat opstarten! We hebben super veel zin in het nieuwe seizoen. De eerste lessen zijn inmiddels gestart met veel nieuwe leerlingen. Heb je nog geen les Bij Koel? Je kunt je elk moment van het seizoen voor de meeste curssuessen gewoon aanmelden!

Nieuw! Musicalclub Bij Koel!

Komend seizoen gaan we met onze nieuwe Musicalclub Bij Koel een grote familiemusical instuderen die nog niet eerder in Velsen is vertoond:

Kruimeltje de musical!

En natuurlijk geven wij er onze eigen draai aan. Het welbekende Kruimeltje speelt zich voor 1 keer af in Velsen!! We vertellen het verhaal van de jonge Kruimel, een optimistische jongen die rondzwerft in de haven van IJmuiden. Hij is op zoek naar familie, vrienden en liefde. Hij heeft het niet makkelijk maar dat lijkt hem niet te deren. Ondanks tegenslagen verliest hij nooit de moed en houdt hij altijd hoop. Samen met z’n vrienden van de straat, nieuwe vrienden uit het weeshuis en de openhartige winkelier Wilkes slaagt hij erin zijn dierbaren terug te vinden. De onbevangenheid en positiviteit van deze kleine, maar grote jongen zal harten doen smelten.

We gaan voor een grote kindercast (ong. 30 kids) en casten daarnaast 15 volwassenen voor deze productie. De kids worden begeleid door een professioneel artistiek team, uitgebreid met een speciale kinderregisseur. Wil je meespelen in deze waanzinnige musical? Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de cursuspagina van MusicalClub Bij Koel. Kijk onder de categorie musical of theater. (Klik op 'Ik wil mij graag direct inschrijven' )

Op zoek naar Kruimeltje!

We starten met een lokale zoektocht: Op zoek naar Kruimeltje! Op scholen, bij sportclubs, bij muziek- en dansscholen, in de supermarkt, bibliotheek, in de speeltuin, bij de buren... Overal kan onze ideale kruimeltje rondlopen! Ben of ken jij een Kruimeltje? Stuur dan een mail naar….. en meld je aan! Audities zullen medio september plaatsvinden.

Repetities: Vanaf september 2021 op maandagavonden in theater de 3Klank in Driehuis van 19.00 - 20.30 uur. Deelname: kids vanaf 8 jaar.

Voorstellingen:11 en 12 juni 2022Stadsschouwburg Velsen

Meer informatie vind je op de cursuspagina van Musicalclub Bij Koel!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast deze ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.