Evenementenagenda!

Bij Koel zit elke dag vol met leuke lessen voor alle leeftijden. Maar wist je dat er ook vaak extra evenementen georganiseerd worden? Of dat Koel van de partij is op andere locaties is de regio? Hieronder een overzicht. We hopen je te zien bij deze leuke gelegenheden! Wil je meer weten over een bepaald evenement? Check even de evenementenpagina.  Maar mailen, appen of bellen kan natuurlijk ook! 
  Receptie? Workshop? Kinderfeestje? Huur onze ruimtes!

  Wist je dat je de grote zaal en de studio's van ons gebouw De 3Klank in Driehuis ook kunt huren? 

  Zoek jij een mooie, grote, lichte, veelzijdige en compleet ingerichte ruimte voor jouw receptie / workshop / kinderfeestje / vergadering / voorstelling / repetitie of wat dan ook? Klik dan even hier voor  MEER INFORMATIE 

  In onderstaand filmpje krijg je alvast een idee van hoe de zaal te gebruiken is!

  Neem voor meer info contact op via info@bijkoel.nl of 0648762070

  Al meer dan 600 inschrijvingen dit seizoen!

  Begin november is de 7 jarige Mex begonnen met muzieklessen bij Koel! Daarmee was hij de 500e inschrijving van dit seizoen! 

  UPDATE: Begin april mochten we de 600e inschrijving noteren!! 

  Mex volgt op dinsdagmiddag lessen. De ene week pianoles bij Eleonora, de andere week DJ & Producinglessen bij Angel. Thuis oefent hij natuurlijk voor allebei:)  De lessen sluiten ook goed op elkaar aan! Vorig seizoen is Mex begonnen bij muziekles voor kleuters bij docent Rosanne. Wat hij daar al geleerd heeft, kan hij goed gebruiken in de lessen dit seizoen. 

  Als verrassing kreeg hij vrijkaartjes voor Kruimeltje de musical!

  Welkom bij Koel, Mex. Heel veel plezier met jouw lessen!

  Wist je dat we naast alle leuke lessen en cursussen ook veel gave evenementen organiseren in onze zaal in Driehuis?

  Zo was er op vrijdag 12 november weer een Jamsessie! Beginnende en gevorderde muzikanten en luisteraars van alle leeftijden waren welkom vanaf 19:30 om lekker samen muziek te komen maken. Deze jamsessies zijn echt super gezellig en erg leerzaam.  Jamsessies zijn gratis toegankelijk. Doorgaans organiseren we gemiddeld 1x per twee maanden een jamsessie. We prikken een nieuwe datum als de Coronamaatregelen het toelaten.

  Op zondag 30 januari is eindelijk de tweede editie van de Bigband Seabreeze Sing In: Maar liefst 14 gastzangers en -zangeressen verzorgen een spetterend optreden met een échte bigband. Een geweldige ervaring voor de vocalisten én publiek! Voor het bezoeken van dit concert vragen we een vrijwillige bijdrage.

  In het voorjaar organiseren onze pianodocent Marina Grigorowitsch en cellodocent Nathalie Flintrop een mooi concert. Meer details maken we zsm bekend. 

  Op de hoogte blijven van al onze leuke evenementen? 

  Volg ons op Facebook! 

  Veel blije gezichten en nieuwe aanmeldingen!

  De Open Dag op 29 augustus was een groot succes! Tussen 12:00 en 16:00 was het gezellig druk in ons gebouw in Driehuis. Mensen van alle leeftijden kwamen langs om een kijkje te nemen, een instrument uit te proberen of mee te doen aan één van de workshops. Wat zijn we blij dat alles langzamerhand weer als vanouds gaat opstarten! We hebben super veel zin in het nieuwe seizoen. De eerste lessen zijn inmiddels gestart met veel nieuwe leerlingen. Heb je nog geen les Bij Koel? Je kunt je elk moment van het seizoen voor de meeste curssuessen gewoon aanmelden!

  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

  Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

  Hoe werkt het?

  Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast deze ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

  Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

  Wat is het bedrag?

  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

  Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.