Eline Schmidt

Eline Schmidt

Hai, ik ben Eline! Eigenaar van Koel en zang- en musical docent.

Eigenlijk was ik vroeger nergens goed in.. Taal, rekenen, gym.. “ik kan niks”, dacht ik, totdat ik op mijn 13e het podium van het Patronaat werd opgeduwd door een docent van mijn middelbare school. Ik zong een stukje van The Beatles. En ik kón het! En daardoor kon ik andere dingen ook veel beter. Daarna wist ik dat ik op het toneel wilde staan. Jarenlang volgde ik her en der zang- en danslessen en ging ik bij een musicalvereniging. Ondertussen volgende ik een pedagogiek-opleiding en specialiseerde ik me in ouderenzorg, gehandicaptenzorg en psychiatrie. In 2004 werd ik toegelaten op het Rotterdams Conservatorium waar ik vier jaar later mijn diploma mocht ontvangen. Tijdens mijn opleiding ben ik al begonnen met lesgeven en dat doe ik nog steeds met heel veel plezier! Mijn 2 opleidingen combineren is helemaal te gek. Mensen en muziek!

Vrij snel na mijn afstuderen rolde ik het musical-circuit in en heb ik bijna 10 jaar lang in grote shows door het hele land gespeeld. De ervaringen uit het werkveld neem ik nog dagelijks mee in mijn lessen.
In 2017 zette ik, samen met Koen, Koel op. Sindsdien gaan we als een sneltrein! Geen dag is hetzelfde en ik leer elke dag nieuwe dingen in het managen van Koel en alle andere dingen die er dagelijks op ons pad komen. Zo trots als een pauw ben ik op ons bedrijf en iedereen die zo ontzettend hard met ons meewerkt! Ik hoop dat wij de plek kunnen zijn die ik zelf zo gemist heb als kind. Een veilige, creatieve plek waar je je talent kunt ontdekken, ontwikkelen en jezelf kunt zijn.

Bij Koel geef ik musicallessen, kinderkoor, senioren revue, girl-group, ABBA koor en kinderregie bij Kruimeltje de musical! Kom je in een van m’n lessen kijken?
Hopelijk tot snel bij Koel!

Cursussen van Eline Schmidt