Muziek en theaterles op jouw school in Velsen!

Ruim aanbod!

Naast het ruime aanbod aan muziek- theater- musical- en danslessen in de gemeente Velsen in de vrije tijd, verzorgt Koel ook muziek- en theaterlessen op scholen in IJmuiden, Velserbroek, Santpoort en Velsen Noord.

Op sommige scholen geven we ook na school lessen. Deze lessen zijn natuurlijk super handig te volgen voor de leerlingen van de school en de kinderen uit de buurt. Zo kunnen leerlingen van basisscholen De Beekvliet in Velserbroek, De Zefier in IJmuiden en De Stek (De Plataan) in Velsen Noord ook na schooltijd lessen van Koel volgen in hun vertrouwde omgeving.

Lesplan op maat.

Op zo'n 10 scholen verzorgen we structurele lessen aan vaak alle groepen gedurende een heel schooljaar. Samen met de school bekijken we alle mogelijkheden en ontwikkelen we een lesplan op maat per school. Zo kan er naast de structurele lessen ook gekozen worden voor een apart project op het gebied van muziek of theater, losse workshops, ondersteuning bij een groep 8 musical of kerstviering, of leuke groepslessen tijdens schooltijd in ons gebouw in Driehuis.

Scholenteam.

Voor de structurele lessen op basisscholen (voor middelbare scholen kunnen we trouwens ook lessen ontwikkelen) hebben we een apart scholenteam. Het betreft enthousiaste ervaren docenten die de opleiding docent muziek aan een conservatorium hebben afgerond. Alles dat bij de lessen van Koel op scholen komt kijken wordt in goede banen geleid door onze onderwijscoördinator Rianne Stern. Zij is zelf een ervaren leerkracht en cultuurcoördinator op basisscholen én theaterdocent bij Koel. Rianne is daarmee de perfecte tussenpersoon!

Voor workshops en losse projecten worden ook vakdocenten uit ons naschools docententeam ingezet.

Wil je ook muziek- of theaterlessen op jouw school?

We weten zeker dat wij met onze lessen ook op jouw school een verrijking zullen zijn. Er zijn diverse (landelijke) subsidieregelingen waar we samen met de school naar kunnen kijken.

CJP

Koel is acceptant van de Cultuurkaart van het CJP. (Middelbare) Scholen kunnen dus hun Cultuurkaartbudget bij ons besteden!

Contact:

De mogelijkheden zijn zo divers, dat het het snelst werkt om even contact op te nemen met Rianne:

onderwijs@bijkoel.nl of 06 21 64 41 19

We kijken er naar uit om ook op jouw school aan de slag te gaan!