Musicalles in Velsen

Musical is het meest veelzijdige genre dat je in een theater kunt tegenkomen. Het bestaat uit drie disciplines: Zingen, acteren en dansen. In alle musicallessen bij Koel komen deze onderdelen dan ook aan bod. Wel ligt de nadruk steeds op één van de drie. Kies jij voor Musical Zang, Theater of Dans? Bij de Musical Mini Kids maken de kleintjes spelenderwijs kennis met musical in het algemeen. 

Musicallessen worden bij Koel gegeven op onze hoofdlocatie in Driehuis, midden in de gemeente Velsen. Maar ook in IJmuiden, Velsen-Noord, Velserbroek en Bloemendaal bieden we lessen aan.

Een keer gratis meedoen kan altijd! Klik op een cursus hieronder en vraag eenvoudig een proefles aan. 

Nieuw! Musicalclub Bij Koel!

Komend seizoen gaan we met onze nieuwe Musicalclub Bij Koel een grote familiemusical instuderen die nog niet eerder in Velsen is vertoond:

Kruimeltje de musical!

En natuurlijk geven wij er onze eigen draai aan. Het welbekende Kruimeltje speelt zich voor 1 keer af in Velsen!! We vertellen het verhaal van de jonge Kruimel, een optimistische jongen die rondzwerft in de haven van IJmuiden. Hij is op zoek naar familie, vrienden en liefde. Hij heeft het niet makkelijk maar dat lijkt hem niet te deren. Ondanks tegenslagen verliest hij nooit de moed en houdt hij altijd hoop. Samen met z’n vrienden van de straat, nieuwe vrienden uit het weeshuis en de openhartige winkelier Wilkes slaagt hij erin zijn dierbaren terug te vinden. De onbevangenheid en positiviteit van deze kleine, maar grote jongen zal harten doen smelten.

We gaan voor een grote kindercast (ong. 30 kids) en casten daarnaast 15 volwassenen voor deze productie. De kids worden begeleid door een professioneel artistiek team, uitgebreid met een speciale kinderregisseur. Wil je meespelen in deze waanzinnige musical? Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de cursuspagina van MusicalClub Bij Koel. Kijk onder de categorie musical of theater. (Klik op 'Ik wil mij graag direct inschrijven' )

Op zoek naar Kruimeltje!

We starten met een lokale zoektocht: Op zoek naar Kruimeltje! Op scholen, bij sportclubs, bij muziek- en dansscholen, in de supermarkt, bibliotheek, in de speeltuin, bij de buren... Overal kan onze ideale kruimeltje rondlopen! Ben of ken jij een Kruimeltje? Stuur dan een mail naar….. en meld je aan! Audities zullen medio september plaatsvinden.

Repetities: Vanaf september 2021 op maandagavonden in theater de 3Klank in Driehuis van 19.00 - 20.30 uur. Deelname: kids vanaf 8 jaar.

Voorstellingen:11 en 12 juni 2022Stadsschouwburg Velsen

Meer informatie vind je op de cursuspagina van Musicalclub Bij Koel!