Musicalles in Velsen

Musical is het meest veelzijdige genre dat je in een theater kunt tegenkomen. Het bestaat uit drie disciplines: Zingen, acteren en dansen. In alle musicallessen bij Koel komen deze onderdelen dan ook aan bod. Wel ligt de nadruk steeds op één van de drie. Kies jij voor Musical Zang, Theater of Dans? Bij de Musical Mini Kids maken de kleintjes spelenderwijs kennis met musical in het algemeen. 

Musicallessen worden bij Koel gegeven op onze hoofdlocatie in Driehuis, midden in de gemeente Velsen. Maar ook in IJmuiden, Velsen-Noord, Velserbroek en Bloemendaal bieden we lessen aan.

Een keer gratis meedoen kan altijd! Klik op een cursus hieronder en vraag eenvoudig een proefles aan. 

Nieuw! Musicalclub Bij Koel!

Komend seizoen gaan we met onze nieuwe Musicalclub Bij Koel een grote familiemusical instuderen die nog niet eerder in Velsen is vertoond:

Kruimeltje de musical!

En natuurlijk geven wij er onze eigen draai aan. Het welbekende Kruimeltje speelt zich voor 1 keer af in Velsen!! We vertellen het verhaal van de jonge Kruimel, een optimistische jongen die rondzwerft in de haven van IJmuiden. Hij is op zoek naar familie, vrienden en liefde. Hij heeft het niet makkelijk maar dat lijkt hem niet te deren. Ondanks tegenslagen verliest hij nooit de moed en houdt hij altijd hoop. Samen met z’n vrienden van de straat, nieuwe vrienden uit het weeshuis en de openhartige winkelier Wilkes slaagt hij erin zijn dierbaren terug te vinden. De onbevangenheid en positiviteit van deze kleine, maar grote jongen zal harten doen smelten.

Inmiddels zijn alle audities geweest en de rollen verdeeld. Met een cast van 35 kinderen en 19 volwassenen zijn we keihard aan het repeteren voor een paar te gekke voorstellingen in juni!

Voorstellingen:11 en 12 juni 2022 Stadsschouwburg Velsen

Meer informatie vind je op de cursuspagina van Musicalclub Bij Koel!