Schrijf je in bij Koel!

Inschrijven kan gemakkelijk via de pagina van jouw favoriete cursus. Daar kun je ook een gratis proefles afspreken.

Wil je een gratis proefles volgen? Wil je graag een aantal lessen volgen met een strippenkaart? Of wil je je meteen inschrijven voor een heel seizoen? 

Koel! Ga dan naar de cursus die je wil volgen en vul daar het proeflesformulier in, of klik op 'Ik wil mij graag direct inschrijven'. Wij nemen dan meestal dezelfde dag nog contact met je op om alles te regelen!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Bekijk hier het lesrooster

Al meer dan 600 inschrijvingen dit seizoen!

Begin november is de 7 jarige Mex begonnen met muzieklessen bij Koel! Daarmee was hij de 500e inschrijving van dit seizoen! 

UPDATE: Begin april mochten we de 600e inschrijving noteren!! 

Mex volgt op dinsdagmiddag lessen. De ene week pianoles bij Eleonora, de andere week DJ & Producinglessen bij Angel. Thuis oefent hij natuurlijk voor allebei:)  De lessen sluiten ook goed op elkaar aan! Vorig seizoen is Mex begonnen bij muziekles voor kleuters bij docent Rosanne. Wat hij daar al geleerd heeft, kan hij goed gebruiken in de lessen dit seizoen. 

Als verrassing kreeg hij vrijkaartjes voor Kruimeltje de musical!

Welkom bij Koel, Mex. Heel veel plezier met jouw lessen!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast deze ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

Hoe gaan we om met Corona?

De culturele sector heeft het net als vele andere sectoren nu al bijna 2 jaar niet bepaald makkelijk. Het coronavirus vereist allerlei maatregelen die het organiseren van evenementen, concerten en lessen tot een kunst opzich hebben verheven. Het vereist een enorme flexibiliteit, aanpassings- en anticiperingsvermogen om als culturele ondernemer het hoofd boven water te houden. 

Sinds maart 2020 hebben we ook bij Koel talloze kleine evenementen moeten annuleren. Tot twee keer werd een heel grote Kerstshow in de stadsschouwburg op het laatste moment  gecanceled. We zijn in totaal meer dan 25 weken helemaal gesloten geweest. We hebben te maken gehad met een beperking aan het totaal aantal toegestane bezoekers, wel / geen mondkapjes, wel / geen QR code, lesgeven op anderhalve meter afstand. Online les, instrumenten ontsmetten, looproutes, spatschermen, ramen open in de winter en ga zo maar door. Het is nauwelijks nog voor te stellen hoe het ooit was zonder alle maatregelen die helaas nodig zijn. 

De afgelopen periode is er ook één waarin ons team een enorme flexibiliteit heeft laten zien. Met z'n allen hebben we enorm hard gewerkt om onze leerlingen de kwaliteit te blijven bieden. Beperkende maatregelen of niet. Lessen worden verplaatst of ingehaald als dat mogelijk is. Voor lessen met grote groepen worden aangepaste schema's gemaakt als dat nodig is. Online lessen worden met aandacht vormgegeven. We blijven communiceren, denken mee en kijken naar oplossingen. 

Het feit dat we, na een dip in seizoen 20/21 waarin we meer dan de helft dicht moesten, een enorme groei van het aantal leerlingen zagen aan het begin van seizoen 21/22 bewijst dat onze leerlingen onze flexibiliteit waarderen. We blijven dan ook lachen! De positiviteit en veerkracht heeft ons gebracht waar we nu zijn. En dát is Koel!