Schrijf je in bij Koel!

Inschrijven kan gemakkelijk via de pagina van jouw favoriete cursus. Daar kun je ook een gratis proefles afspreken.

LET OP: Vanaf 1 mei is het alleen mogelijk om een strippenkaart af te nemen voor lessen tot aan de zomervakantie. 

Vanaf september zijn abbonementen voor het volgende seizoen weer mogelijk.

Wil je een gratis proefles volgen? Wil je graag een aantal lessen volgen met een strippenkaart? Of wil je je meteen inschrijven voor een heel seizoen? 

Koel! Ga dan naar de cursus die je wil volgen en vul daar het proeflesformulier in, of klik op 'Ik wil mij graag direct inschrijven'. Wij nemen dan meestal dezelfde dag nog contact met je op om alles te regelen!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Bekijk hier het lesrooster voor seizoen '23 / '24

Bekijk hier de algemene voorwaarden

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast deze ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.