Wil jij verschillende instrumenten uitproberen?

 • Locatie
  IJmuiden en Velsen Noord

 • Dag(en)
  Donderdag, Dinsdag

 • Tijd
  15:00 - 16:00

 • Vanaf prijs € 80,00
  Per 10 lessen

Oriënteren = uitproberen!

In deze groepscursus maak je kennis met de gitaar, basgitaar, een keyboard, drumstel en zangles. 

Popmuziek

Na de tien lessen weet je van alles over de instrumenten die je vaakst tegenkomt in popmuziek. Je kunt een akkoord spelen op een gitaar die je zelf gestemd hebt. Je kunt een 'groovy' baslijntje spelen. Een toffe 'beat' op het drumstel. Zelf een goede sound uitkiezen op een keyboard, én als echte 'frontman' een zuivere zanglijn zingen. 

Communiceren... zonder woorden!

Binnen de cursus wissel je een aantal keer van instrument. Zo speel je steeds met dezelfde groep, maar op een andere plek in de band. Super leuk en leerzaam! Als je samen muziek maakt is het erg belangrijk om goed te luisteren naar elkaar om samen een mooi resultaat neer te zetten. Speel ik wel goed samen met het ritme van de drummer? Ben ik niet te hard ten opzichte van de zangeres? Hoe beginnen we en eindigen we samen het liedje? Communiceren is het toverwoord. Maar.. dan wel in de taal van muziek! 

Iedereen telt mee. 

Bij het samen muziek maken zijn alle rollen gelijk. Iedereen is even belangrijk! Of je nu continu een strakke beat speelt op een drumstel, of slechts een paar noten op een keyboard.. Zonder jou is het muziekstuk niet compleet. 

Deze cursus is voor kids van 8 t/m 12 jaar en is super leuk als je twijfelt over welk instrument je zou willen leren bespelen, of als het je leuk lijkt om muziek te leren maken met leeftijdsgenoten! 

Gratis proefles.

Waar wacht je nog op? Boek snel een gratis proefles via het formulier hiernaast.

De cursus in Velsen Noord begint in januari. In IJmuiden in oktober.

Twee of drie instrumenten een keertje uitproberen? Kies dan voor een proefkaart: Voor €50.50 kun je 3 losse lessen volgen op 2 of 3 instrumenten!


Inschrijven gratis proefles

Andere interessante cursussen