Kom jij ons team versterken?

Koel is een groeiende, jonge, dynamische organisatie gevestigd in de cultureel bruisende gemeente Velsen, vlakbij Haarlem en Amsterdam. Regelmatig zoeken we naar enthousiaste docenten om ons fijne team van zo'n 35 ZZP professionals te versterken. Kijk hieronder voor actuele kansen!

Vacatures!

Op dit moment hebben we wegens uitbreiding ruimte voor een:

Docent Gitaar 

Docent Zang 

Docent musical

Docent Viool

Docent muziek P.O. (Primair onderwijs)

Docent Muziek op Schoot


lesdag(en) in overleg.


Voor al deze functies is een afgeronde relevante opeiding vereist. Studeer je aan een conservatorium en ga je binnen een jaar afstuderen? Dan kun je ook contact opnemen.

Alle functies zijn op ZZP basis. We zijn echter wel op zoek naar zelfstandige docenten die voor een lange termijn graag in een echt team willen werken. Samenwerken, elkaar ondersteunen en verrijken is Bij Koel een belangrijke factor.

Uiteraard is ervaring met lesgeven een pré. Echter bestaat ons team uit zeer ervaren docenten, maar ook getalenteerde jonge mensen die wij graag kansen bieden om onder begeleiding werkervaring op te doen.

Wil je solliciteren op één van bovenstaande functies of vind je dat we jou gewoon Bij Koel moeten hebben? Stuur alsjeblieft jouw CV en een korte motivatie naar directie@bijkoel.nl Even bellen naar 06 48 76 20 70 (Charlotte) mag ook.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!