Frédérique Sluyterman van Loo

Frédérique Sluyterman van Loo

Hoi! Ik ben Frédérique en ik geef onder andere zangles bij Koel!

Ik heb gestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie. Recent heb ik de studie Universal Voice afgerond waar ik ben opgeleid tot docent volgens deze succesvolle methode.

Voor o.a. Joop van den Ende / Stage Entertainment en Albert Verlinde entertainment speelde ik in heel veel grote musicals. Daarvoor heb ik twee keer een Musical Award gewonnen.  Ook heb ik veel gespeeld in kleinere musical en cabaretvoorstellingen en televisieprogramma's. Daarnaast ben ik ook werkzaam als regisseur en docent (o.a. op het conservatorium van Rotterdam). 

Wist je dat ik Eline nog les gegeven heb tijdens haar studie in Rotterdam? En dat ik een hoofdrol heb gespeeld in de voorstelling 'Het Meisje van Velsen'? In die voorstelling speelde Eline ook een hoofdrol en Koen schreef de muziek! 

Ik heb heel veel zin om met jou aan de slag te gaan bij Koel! Kom je snel een proefles doen? 

Kijk hieronder een filmpje van de Musical Sing Along. Daarin is Frédérique te zien in de rol van Conny Stuart uit de show 'De Grote Drie' (vanaf 1.10 min) samen met o.a. Velsenaar Hanneke Drenth!

Cursussen van Frédérique Sluyterman van Loo