Muziekles in Velsen

Bij Koel kun je terecht voor muzieklessen in allerlei soorten en maten. Individueel les op jouw favoriete instrument of samenspelen of zingen in een leuke groep.. er is heel veel mogelijk! Voor elke leeftijd, niveau en stijl vind je bij Koel de perfecte muziekles!

Muzieklessen worden bij Koel gegeven op onze hoofdlocatie in Driehuis, midden in de gemeente Velsen. Maar ook in IJmuiden, Velsen-Noord, Velserbroek en Bloemendaal bieden we muzieklessen aan.

Een cursus uitproberen kan altijd! Klik op een cursus hieronder en vraag eenvoudig een proefles aan.

Kom naar de Open Dag bij Koel!

Op zondag 29 augustus tussen 12:00 en 16:00 nodigen we je van harte uit om even een kijkje te komen nemen Bij Koel!

Op onze hoofdlocatie in Driehuis staan docenten en medewerkers voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt al onze studio's bekijken, alvast even een instrument uitproberen of luisteren naar demo's van onze docenten. Ook kun je ter plekke een gratis proefles afspreken die je altijd binnen een week al kunt volgen. 

Veel nieuws te doen Bij Koel!

Dit seizoen zijn er veel nieuwe dingen te beleven Bij Koel. We hebben ons logo en naam (voorheen KOEL creative productions) een beetje aangepast en we hebben natuurlijk een nieuwe website. Daarnaast zijn er dit seizoen lessen te volgen op maar liefst 5 locaties. In IJmuiden, Velserbroek, Velsen Noord, Bloemendaal en natuurlijk Driehuis kun je in seizoen 2021/2022 terecht voor allerlei verschillende lessen voor alle leeftijden!

Er zijn ook een aantal nieuwe cursussen! Wat dacht je bijvoorbeeld van de echte Musicalclub Bij Koel!? Het kinderkoor Bloemendaal, street en jazzdance in Driehuis, Make a Musical in IJmuiden, Muziektheater voor kids in Velserbroek en onze nieuwe samenspel- en samenspel XL abonnementen! 

Er is veel te zien, veel te vertellen. Tot zondag 29 augustus op de Open Dag!