Ambitieus projectkoor voor 16+

 • Locatie
  Driehuis

 • Dag(en)
  Dinsdag

 • Tijd
  19:30 - 21:00

 • Docent
  Eline Schmidt

 • Vanaf prijs € 227,50
  per seizoen

Koel koor zingt dit seizoen jaren 80 repertoire!


In het superleuke seizoen 21/22 zette het Koel Koor haar tanden  in de uitdagende harmonieën en technieken van ABBA. Dit seizoen blijft ABBA de basis, maar breidt het repertoire zich uit over allerlei te gekke songs die je weemoedig doen terugdenken aan de waanzinnige jaren '80!

Het Koelkoor repeteert 36 keer 1,5 uur vanaf half september op dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 onder leiding van de aanstekelijk energieke Eline Schmidt.  Er wordt tijdens dit project gelet op de details. Hoe creëeren we als groep die typische sound die hoort bij het lied? Welke techniek zit daarachter? Hoe krijgen we die mooie vierstemmge akkoorden ritmisch zo goed mogelijk? 

Aandacht voor techniek.

Om dat voor elkaar te krijgen is er naast het repertoire ook aandacht voor aparte oefeningen op het gebied van techniek en ritme.

Naast dat samen zingen in een koor altijd erg gezellig is, zul je merken dat je ook op individueel niveau veel gaat opsteken van deze lessen.

We gaan werken met bladmuziek, ingezongen oefentapes en orkestbanden. Tijdens de repetitie wordt natuurlijk ook de piano gebruikt. 

Eerst een keertje kennismaken? Dat kan natuurlijk altijd. Vul even het proeflesformulier in of stuur een mailtje naar info@bijkoel.nl

Inschrijven gratis proefles

Eline Schmidt

koel kids - koel girls - regisseur musicalclub - directie

Andere interessante cursussen