Ambitieus projectkoor voor 16+

 • Locatie
  Driehuis

 • Dag(en)
  Dinsdag

 • Tijd
  19:30 - 21:00

 • Docent
  Eline Schmidt

Koel koor zingt jaren 80 repertoire!


Eerder zette het Koel Koor haar tanden  in de uitdagende harmonieën en technieken van ABBA. Daarna breidde het repertoire zich uit met allerlei te gekke songs die je weemoedig doen terugdenken aan de waanzinnige jaren '80. Ook in het seizoen '23 / '24 blijft de aandacht liggen op dit repertoire.

Oudejaarsshow

Dit seizoen vormt het Koel Koor de basis voor het Grote Oudejaarskoor. Het koor wordt tussen september en december uitgebreid met enthousiaste zangers en zangeressen die tijdens De Grote Ouderjaarsshow willen schitteren op het toneel van de Stadsschouwburg Velsen. 

Dit jaar drie opties

Als je wil meezingen in het Koel Koor zijn er dit jaar drie opties: (Je kunt deelnemen aan alle opties vanaf 16 jaar. Vanaf 21 jaar moeten wij + 21% BTW rekenen).

 • Koel Koor Compleet: 36 weken les, inclusief Oudejaarsshow en andere leuke optredens op o.a. lokale festivals in 2024. Van september t/m december duurt de les 2,5 uur. Van januari tot ze zomervakantie 1,5 uur. Kosten: €325 ex BTW (omgerekend €8,50 per les)
 • Oudejaarsshow: 14 weken les, vanaf start seizoen t/m de shows op 23 en 24 december in de stadsschouwburg Velsen. Kosten: €150. (omgerekend €9,50 per les)
 • Koel Koor basis: 22 weken les vanaf januari tot het einde van het seizoen. Incl leuke optredens op o.a. lokale festivals.  Kosten: €200 (€9 per les) 

Het Koelkoor repeteert van 19:30 tot 21:00 ( tussen september en december tot 22:00) onder leiding van de aanstekelijk energieke Eline Schmidt.  Er wordt tijdens de repetities gelet op de details. Hoe creëeren we als groep die typische sound die hoort bij het lied? Welke techniek zit daarachter? Hoe krijgen we die mooie vierstemmge akkoorden ritmisch zo goed mogelijk? 

Aandacht voor techniek.

Om dat voor elkaar te krijgen is er naast het repertoire ook aandacht voor aparte oefeningen op het gebied van techniek en ritme.

Naast dat samen zingen in een koor altijd erg gezellig is, zul je merken dat je ook op individueel niveau veel gaat opsteken van deze lessen.

We gaan werken met bladmuziek, ingezongen oefentapes en orkestbanden. Tijdens de repetitie wordt natuurlijk ook de piano gebruikt. 

Eerst een keertje kennismaken? Dat kan natuurlijk altijd. Vul even het proeflesformulier in of stuur een mailtje naar info@bijkoel.nl

Aanmelden

Vul hieronder het formulier in om je aan te melden. Let goed op welk abonnement je selecteert. Wil je meer info over De Grote Oudejaarsshow? Klik dan HIER 

Eline Schmidt

koel kids - koel girls - regisseur musicalclub - directie

Andere interessante cursussen