Bandles voor 30 plus

 • Locatie
  Driehuis

 • Dag(en)
  Maandag

 • Tijd
  Tijd in overleg

 • Docent
  Marijn de Zwart

 • Vanaf prijs € 432,57
  incl BTW per seizoen*

Speel samen in een band!

Speel jij gitaar, basgitaar,piano, drums? Of zing je of speel je een blaasinstrument? Dan is samenspelen in een band echt iets voor jou!

In deze cursus heb je 30 uur per seizoen les met een vaste band onder begeleiding van een ervaren topdocent. Je leert samen liedjes te spelen die je samen met de groep en de docent uitkiest. De eerste weken van het seizoen worden gebruikt om de bandjes samen te stellen. Daarna plannen we in overleg 30 x 60 minuten, 15x 120 uur of 20 x 90 minuten les.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er op een bepaald moment (nog) even geen plek is om aan te sluiten bij een geschikte band. In dat geval kijken we samen even naar de alternatieven**

Er zijn bandlessen voor leerlingen van alle leeftijden, dus ook voor volwassenen!

Uiteraard werk je met jouw band toe naar één of meerdere optredens op verschillende locaties gedurende het seizoen.


* Bij deze cursus kun je ook gedurende het seizoen instromen. Je betaald dan alleen voor de lessen die gepland staan vanaf het moment van inschrijven.
** Bij het samenstellen van samenspelgroepen houden wij zoveel mogelijk rekening met leeftijd en niveau. Daarbij vindt overleg plaats tussen de bandcoaches, docenten van betreffende instrumenten en de administratie. Cursisten hebben geen zeggenschap over de samenstelling van een samenspelgroep. 

Gratis proefles.

Eerst even een keertje checken of deze cursus iets voor jou is? Vul dan even het formulier hiernaast in en vraag een gratis proefles aan.

Tot snel bij Koel!

Inschrijven gratis proefles

Marijn de Zwart

gitaar - bandcoaching

Andere interessante cursussen