Bandles voor 30 plus

 • Locatie
  Driehuis

 • Dag(en)
  Maandag

 • Tijd
  20:00 - 22:00

 • Docent
  Thijs Huijbens

 • Vanaf prijs € 325,00
  per seizoen*

Speel samen in een echte rockband!

Speel jij gitaar, basgitaar,piano, drums? Of zing je of speel je een blaasinstrument? Dan is samenspelen in een band echt iets voor jou!

In deze cursus heb je 30 uur per seizoen les met een vaste band onder begeleiding van een ervaren topdocent. Je leert samen liedjes te spelen die je samen met de groep en de docent uitkiest. De eerste weken van het seizoen worden gebruikt om de bandjes samen te stellen. Daarna plannen we in overleg 30 x 60 minuten, 15x 120 uur of 20 x 90 minuten les.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er op een bepaald moment (nog) even geen plek is om aan te sluiten bij een geschikte band. In dat geval kijken we samen even naar de alternatieven.

Er zijn bandlessen voor leerlingen van alle leeftijden. De 30 plus band repeteert op maandagavond. 

Uiteraard werk je met jouw band toe naar één of meerdere optredens aan het einde van het seizoen.


* Bij deze cursus kun je ook gedurende het seizoen instromen. Je betaald dan alleen voor de lessen die gepland staan vanaf het moment van inschrijven (€21,60 per les van 2 uur).


Wil je eerst even een paar maanden goed les krijgen voordat je gaat samenspelen? Kies dan voor de samenspelweken in juni!

Lijkt het je leuk om samen muziek te maken met leeftijdsgenoten, maar wil je dat niet persé in een band doen? Kies dan voor het Ensemble voor Volwassenen!

Gratis proefles.

Eerst even een keertje checken of deze cursus iets voor jou is? Vul dan even het formulier hiernaast in en vraag een gratis proefles aan.

Tot snel bij Koel!

Inschrijven gratis proefles

Thijs Huijbens

gitaar - basgitaar - ukelele - bandcoach

Andere interessante cursussen