Bandles voor 30 plus

 • Locatie
  Driehuis

 • Dag(en)
  Maandag

 • Tijd
  20:00 - 22:00

 • Docent
  Thijs Huijbens

 • Vanaf prijs € 299,00
  per seizoen*

Speel samen in een echte rockband!

Speel jij gitaar, basgitaar,piano, drums? Of zing je of speel je een blaasinstrument? Dan is samenspelen in een band echt iets voor jou!

In deze cursus speel je bijna tweewekelijks (15x twee uur per seizoen) met een vaste band onder begeleiding van een ervaren topdocent. Je leert samen liedjes te spelen die je samen met de groep en de docent uitkiest. De eerste weken van het seizoen worden gebruikt om de bandjes samen te stellen.  

Het kan natuurlijk voorkomen dat er op een bepaald moment (nog) even geen plek is om aan te sluiten bij een geschikte band. In dat geval kijken we samen even naar de alternatieven.

Er zijn bandlessen voor leerlingen van alle leeftijden. De 30 plus band repeteert dit seizoen op maandagavond. 

Uiteraard werk je met jouw band toe naar één of meerdere optredens aan het einde van het seizoen.


* Bij deze cursus kun je ook gedurende het seizoen instromen. Je betaald dan alleen voor de lessen die gepland staan vanaf het moment van inschrijven (€19,99 per les van 2 uur).

Gratis proefles.

Eerst even een keertje checken of deze cursus iets voor jou is? Vul dan even het formulier hiernaast in en vraag een gratis proefles aan.

Wil je wel graag samenspelen, maar hoeft dat niet elke week? Kies dan voor het samenspel- of samenspel XL abonnement. Meer informatie vind je op de tarievenpagina.

Tot snel bij Koel!

Inschrijven gratis proefles

Thijs Huijbens

gitaar - basgitaar - ukelele - bandcoach

Andere interessante cursussen