Samenspelen in een pop - rockband!

Speel samen in een echte rockband!

Speel jij gitaar, basgitaar,piano, drums? Of zing je of speel je een blaasinstrument? Dan is samenspelen in een band echt iets voor jou!

In deze cursus speel je bijna wekelijks (30x een uur per seizoen) óf tweewekelijks (15x een uur per seizoen) met een vaste band onder begeleiding van een ervaren topdocent. Je leert samen liedjes te spelen die je samen met de groep en de docent uitkiest.  

Voor nieuwe bands geldt: De eerste weken van het seizoen worden gebruikt om de bandjes samen te stellen. Na de herfstvakantie begint de reeks van 30 lessen totaan de zomervakantie.

Je wordt ingedeeld in een bandje dat past bij jouw leeftijd en niveau. Het kan natuurlijk voorkomen dat er op een bepaald moment (nog) even geen plek is om aan te sluiten bij een geschikte band. In dat geval kijken we samen even naar de alternatieven*

De bandlessen zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Mail even om te informeren naar de beschikbare opties die bij jou passen. Dan zetten we het op een rijtje voor je. 

Uiteraard werk je met jouw band toe naar één of meerdere optredens aan het einde van het seizoen. Denk aan een optreden op het Havenfestival IJmuiden, misschien wel tijdens Koningsdag, de Summer Park Sessions in Velserbeek of natuurlijk op een leuke bandjesavond of middag in onze eigen Koele zaal!

*Bij het samenstellen van samenspelgroepen houden wij zoveel mogelijk rekening met leeftijd en niveau. Daarbij vindt overleg plaats tussen de bandcoaches, docenten van betreffende instrumenten en de administratie. Cursisten hebben geen zeggenschap over de samenstelling van een samenspelgroep.

Gratis proefles.

Eerst even een keertje checken of deze cursus iets voor jou is? Vul dan even het formulier hiernaast in en vraag een gratis proefles aan. 

Wil je wel graag samenspelen, maar hoeft dat niet elke week? Neem dan contact op. We vormen ook samenspelprojecten op maat!

Tot snel bij Koel!

Inschrijven gratis proefles

Marijn de Zwart

gitaar - bandcoaching

Max Warmerdam

gitaar - basgitaar - bandcoach

Boaz van Willigenburg

drums - samenspel

Reindert Kragt

basgitaar - contrabas - gitaar - bandcoach

Andere interessante cursussen