Bij Koel is nu een echte musicalclub!

 • Locatie
  Driehuis

 • Dag(en)
  Maandag

 • Tijd
  19:00 - 20:30

 • Vanaf prijs € 250,00
  per seizoen

Sta jij in juni 2022 in de Stadsschouwburg Velsen?

We hadden natuurlijk al verschillende musicallessen bij Koel. Lessen waarin je leert zingen, dansen en acteren. In die lessen is veel aandacht voor techniek en detail. 

Dit seizoen is er ook de Musicalclub Bij Koel. Met deze club gaan we een hele musical instuderen en uitvoeren in de stadsschouwburg Velsen. Het wordt een professionele productie, inclusief natuurlijk een regisseur, een kinderregisseur, een muzikaal leider, een choreograaf, een decorontwerper, een live orkest... etc etc!

Komend seizoen gaan we een grote familiemusical instuderen die nog niet eerder in Velsen is vertoond: 

Kruimeltje de musical! 

En natuurlijk geven wij er onze eigen draai aan. Het welbekende Kruimeltje speelt zich voor 1 keer af in Velsen!! We vertellen het verhaal van de jonge Kruimel, een optimistische jongen die rondzwerft in de haven van IJmuiden. Hij is op zoek naar familie, vrienden en liefde. Hij heeft het niet makkelijk maar dat lijkt hem niet te deren. Ondanks tegenslagen verliest hij nooit de moed en houdt hij altijd hoop. Samen met z’n vrienden van de straat, nieuwe vrienden uit het weeshuis en de openhartige winkelier Wilkes slaagt hij erin zijn dierbaren terug te vinden. De onbevangenheid en positiviteit van deze kleine, maar grote jongen zal harten doen smelten.

Aanmelden

We gaan voor een grote kindercast (ong. 30 kids) en casten daarnaast 15 volwassenen voor deze productie. De kids worden begeleid door een professioneel artistiek team, uitgebreid met een speciale kinderregisseur. Wil je meespelen in deze waanzinnige musical? 

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze pagina. 
(Klik op 'Ik wil mij graag direct inschrijven' )

Op zoek naar Kruimeltje!

We starten met een lokale zoektocht: Op zoek naar Kruimeltje! Op scholen, bij sportclubs, bij muziek- en dansscholen, in de supermarkt, bibliotheek, in de speeltuin, bij de buren... Overal kan onze ideale kruimeltje rondlopen! Ben of ken jij een Kruimeltje? Stuur dan een mail naar info@bijkoel.nl en meld je aan! Audities zullen medio september plaatsvinden.

Repetities: Vanaf september 2021 op maandagavonden in theater de 3Klank in Driehuis van 19.00 - 20.30 uur. Deelname: kids vanaf 8 jaar.

Voorstellingen: 11 en 12 juni 2022 Stadsschouwburg Velsen

Voor welke rollen kun je auditie doen?

Volwassenen:

Wilkes: Sterke zangstem en spelervaring Leeftijd: 30-45

Moeder van Kruimeltje Lize: Heldere zangstem en spelervaring Leeftijd: 25-35

Vader van Kruimeltje Harry: Goede zanger en acteur, mover Leeftijd: 25-35

Vrouw koster: Sterke actrice Leeftijd: 30 +Juf Jacobs: Lieve uitstraling, goede actrice met warme zangstem. Leeftijd: 25+

Vader keijzer: Beetje enge man, zware zangstem en spelervaring Leeftijd: 30+

Commissaris: Spelervaring Leeftijd: 45+

Kindercast:

Kruimeltje: Sterke zangstem en acteer skills, speelleeftijd 10 jaar

Keessie: Goede actrice, 8+ 

Spijker Lange acteur, speelleeftijd 11/12 jaar 

Buikie, Stijn, Brammetje, Weeskinderen, Schoolkinderen, Straatschoffies, Indianen, Cowboy’s en girls.

Onderstaande rollen moet goed kunnen dansen, zingen en acteren:

De bakkersvrouw, Moeder van Keessie, De ruitenkoning, Gijs De zwerver,De ouderling, De wijkagent, Suppoost, De matroos, De buurvrouw, Dokter.

Inschrijven gratis proefles

Andere interessante cursussen