Koen van der Wel

Koen van der Wel

Hoi! Ik ben Koen en ik doe van alles bij Koel!

Op het conservatorium van Den Haag studeerde ik jazz slagwerk (drums) met als bijvak vibrafoon. Ook leerde ik daar o.a. arrangeren en lesgeven.

Sinds het jaar 2000 ben ik actief als professioneel muzikant en docent. Met veel verschillende bands en orkesten heb ik in het binnen- en buitenland opgetreden. Als docent drums, melodisch slagwerk en bandcoach heb ik gewerkt bij veel verschillende muziekscholen in o.a. Zoetermeer, Dordrecht, Hillegom, Delft en Velsen. 

Van 2009 tot 2017 had ik een privépraktijk voor drumlessen in Velsen. 

In 2017 startte ik samen met Eline Koel! 

Inmiddels is Koel zodanig gegroeid dat mijn taken rondom o.a. management, marketing, financieën en uitvoerende projectproductie al mijn tijd in beslag nemen en ik zelf geen drumles meer geef. 

Werken bij Koel is echt enorm gevarieerd en elke dag anders. We houden ons met zoveel verschillende dingen bezig dat ik elke dag weer nieuwe dingen leer. 

Na 4 seizoenen keihard werken hebben we een prachtig pand, een heel mooi gevarieerd aanbod en een team met echte topdocenten. Daar ben ik natuurlijk enorm trots op! Dat motiveert me om me elke dag weer vol in te zetten voor zeer goed en toegankelijk cultuuronderwijs in de gemeente Velsen. En wie weet wel ooit ver daarbuiten! ;) 

Tot snel bij Koel!

Cursussen van Koen van der Wel