Zangles

Zangles in Velsen - Natuurlijk bij Koel!

Iedereen kan leren zingen! Bij Koel kan iedereen terecht voor de beste zanglessen in Velsen en omstreken. Leeftijd en ervaring doen er niet toe; onze ervaren docenten helpen je om het beste uit jouw stem te halen. In de stijl waarin jij graag zingt. Onze docenten geven bijna allemaal les volgens het systeem van Universal Voice: Een bewezen succesvolle manier om snel en veilig grote stappen te zetten richting een betere zangstem. 

Van zingen word je blij! 

Miljoenen mensen in Nederland noemen zingen als hun hobby. Logisch, want van zingen ontspan je en word je blij! Daarom zingen we heel veel Bij Koel. Individuele zangles, maar ook koren, kinderkoren en musicallessen.. Want ook samen is zingen natuurlijk geweldig. 

Samen met jouw docent zorg je ervoor dat je jouw stem op de beste manier kunt gebruiken, en met nóg meer plezier blijft zingen. 

Ambitie.

Wil jij graag hard werken om jouw muzikaal talent optimaal te ontwikkelen? Wil je misschien zelfs een vakopleiding richting muziek en / of theater gaan volgen? Dan ben je Bij Koel ook helemaal aan het goede adres. Wij maken samen met jou een stappenplan om je goed voor te bereiden op het toelatingsexamen of auditie. Extra muziektheorielessen en auditietraining zijn onderdeel van dat stappenplan. 

Gratis proefles.

Waar wacht je nog op? Boek snel een gratis proefles via het formulier hiernaast.

Meerdere instrumenten uitproberen? Kies dan voor een proefkaart: Voor €52 kun je 3 losse lessen volgen op 2 of 3 instrumenten!

Verschillende abonnementen:

Er zijn voor deze les verschillende abonnementen die je kunt afsuiten:

  • Seizoensabonnement: Privé- of duoles op een vaste dag en tijd. Gedurende een heel seizoen!
  • Flexibel abonnement: Privéles op een vaste dag en tijd, maandelijks opzegbaar!
  • Strippenkaarten: 5 of 10 privélessen op een moment dat het jou uitkomt!

Meer informatie over alle mogelijkheden op de tarievenpagina. 

Tot snel Bij Koel!

Inschrijven gratis proefles

Andere interessante cursussen