Ambitieus projectkoor voor 16+

 • Locatie
  Driehuis

 • Dag(en)
  Dinsdag

 • Tijd
  19:30 - 21:00

 • Docent
  Eline Schmidt

 • Vanaf prijs € 172,50
  per seizoen

ABBA!

Door de pandemie vond dit project in het vorig seizoen zijn Waterloo, maar we beginnen gewoon opnieuw: The Winner Takes it All!

Dit projectkoor repeteert 25 keer 1,5 uur vanaf half september op dinsdagavond van 19:30 tot 21:00. We kiezen een aantal welbekende stukken uit het uitdagende repertoire van ABBA en studeren het vierstemmig in. Er wordt tijdens dit project gelet op de details. Hoe creëeren we als groep die typische ABBA sound? Welke techniek zit daarachter? Hoe krijgen we die mooie akkoorden ritmisch zo goed mogelijk? 

Aandacht voor techniek.

Om dat voor elkaar te krijgen is er naast de ABBA stukken ook aandacht voor aparte oefeningen op het gebied van techniek en ritme.

Naast dat samen zingen in een koor altijd erg gezellig is, zul je merken dat je ook op individueel niveau veel gaat opsteken van deze lessen.

We gaan werken met bladmuziek, ingezongen oefentapes en orkestbanden. Tijdens de repetitie wordt natuurlijk ook de piano gebruikt. 

Eerst een keertje kennismaken? Dat kan natuurlijk altijd. Vul even het proeflesformulier in of stuur een mailtje naar info@bijkoel.nl

Inschrijven gratis proefles

Eline Schmidt

koel kids - koel girls - grijs - musical zang - auditie training - directie

Andere interessante cursussen