DJ Angel

DJ Angel

Hoi! Ik ben Angel en ik geef DJ / Producinglessen bij Koel!

Al vanaf jonge leeftijd ben ik actief als Producer en Songwriter. Je kunt mij kennen van samenwerkingen met NERVO  (bekend van o.a. 'When the love takes over') Sofi Tukker, Quintino, Moti (bekend van Virus ft Martin Garrix), Icona Pop en nog veel meer!

Zelf produceer ik voornamelijk in de genres pop, dance en R&B, maar vind het leuk om te werken aan allerlei andere stijlen. Naast produceren ben ik ook veel bezig met het mixen van muziek. 

Wat mij zelf erg heeft geholpen in het groeien als producer waren de tips van mede producers en natuurlijk de adviezen en lessen van m'n docenten aan het conservatorium van Haarlem. Dat is de reden dat ik ook zelf les geef: Het geeft me een enorme voldoening om jou te zien groeien in jouw passie!

In mijn lessen kijken we eerst samen naar wat jij graag wil leren over alles dat er bij electronische muziek komt kijken. Met gebruik van een laptop, speakers, keyboards, DJ apparatuur en meer gaan we samen op avontuur in de toffe wereld van produceren, sogwriting en DJ-ing. 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten bij Koel!

Check hieronder een track waar ik aan meegewerkt heb!

Cursussen van DJ Angel