Lida Straathof: Keep Calm, I Will Use My Opera Voice

  • Locatie
    Theater de 3Klank: Driehuizerkerkweg 34A Driehuis

  • Dag(en)
    Zondag

  • Tijd
    16:00 -

  • Vanaf prijs € 13,50

Lida Straathof speelt: 

Keep Calm, I Will Use My Opera Voice. 

‘Keep calm, I will use my opera voice’ is een muzikale en humoristische introductie in de operawereld. Klassiek voor dummies dus!
Opera saai? Nee joh! In deze voorstelling vol prachtige muziek, anekdotes, live ondertiteling en onhandige operakostuums brengt sopraan Lida Straathof je alles bij wat je over opera had moeten weten. Maar nooit hebt kunnen of durven vragen. Ze vertelt over de geschiedenis van het genre en de belangrijkste etiquette. En uiteraard zingt ze een aantal schitterende aria’s.
Lida zingt op verschillende events in binnen- en buitenland. Ze was te zien als hoofdact bij o.a. Peter Stuyvesant Ball in New York, TEFAF, ADE, TEDxAmsterdam, Moet&Chandon, Dept Agency in Berlijn, Palazzo Versace in Dubai en Michelin uitreikingen in België en Nederland. Daarnaast heeft Lida meegewerkt aan verschillende producties van De Nationale Opera, o.a. in Manon Lescaut, Gurre-Lieder, La Bohème en Faust.
“Lida heeft naast een geweldige stem zo’n komische timing én aanstekelijke flair dat alle bezoekers verliefd op haar (én met tegenzin) de zaal verlieten.” (Tapas Theater)

Zondag 11 februari 16:00

Tickets: €13,50. 

Vul het formulier hieronder in om kaarten te bestellen!


Andere interessante cursussen