Eric Vloeimans en Egbert Derix: Gardens of Abundance

 • Locatie
  Theaterzaal: Driehuizerkerkweg 34A Driehuis

 • Dag(en)
  Zaterdag

 • Tijd
  20:00 -

 • Vanaf prijs € 19,50
  In voorverkoop. €22,50 aan de deur. VIP plaatsen €28,50


Een unieke kans om deze muzikanten van het allerhoogste niveau te ervaren! In Theater de 3Klank zit je op 3 meter afstand van de artiest. Reserveer snel voor deze bijzondere ervaring. Slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Er zijn tribune zitplaatsen beschikbaar voor €19,50 en VIP plaatsen (aan een tafeltje incl één consumptie) voor €28,50

Zaterdag  5 oktober 20:00

ERIC VLOEIMANS & EGBERT DERIX

‘Gardens of Abundance’

Na hun uitverkochte concert in september 2023 is dit top duo terug! Dit jaar werken ze aan een nieuw live album dat in het najaar wordt uitgebracht. 

Op het podium een van ’s werelds beste trompettisten, met naast zich een hele bijzondere pianist. Edisonwinnaar Eric Vloeimans vindt in Egbert Derix een maat om mee te excelleren.

Beiden zetten ze alle clichés overboord, die aan (jazz)muzikanten kleven. De musici spelen in het nu zonder strak voorop gezet plan, een combinatie van improvisaties en eigen composities. En dan ontspint zich een weergaloos gesprek tussen piano en trompet. Teder, verstild, dan weer uitbundig en altijd intens. Noem het een spannend avontuur vol reislust en verrassingen. En na ieder stuk muziek komen ze weer even thuis. Van het tweetal is onlangs het dubbel album ‘Gardens of Abundance’ verschenen.

Eric Vloeimans werkt samen met tal van nationaal en internationaal bekende musici en orkesten. Waaronder pianist/componist Martin Fondse, gitarist Anton Goudsmit, accordeonist Wil Holshouser, het Metropole Orkest en Holland Baroque. Hij componeert tevens filmmuziek (onlangs nog voor de documentaire ‘Wild Port of Europe’) en is programmeur van zijn festival ‘Horn of Plenty’.

Egbert Derix is met name bekend van zijn solo albums/concerten en zijn samenwerking met Marillion, Iain Matthews, De Wiener Kammersymphonie , Fish, John Helliwell (Supertramp) , Searing Quartet en anderen. Hij componeert ook muziek voor tv en film en is tevens schrijver/dichter. Zijn solo piano album ‘Falco’ uit 2016 werd door MusicMaker vergeleken met Keith Jarrett’s ‘Köln Concert’.

Websites: www.ericvloeimans.nl & www.egbertderix.com


Bestel nu en betaal slechts €19,50. Aan de deur kost een kaartje €22,50.

Koop hier tickets!