Muzieklessen voor leerlingen van De Toermalijn!

Zit jij in groep 5,6,7 of 8 van Basisschool De Toermalijn in Driehuis? Heb jij even mazzel! Dit schooljaar kun je meedoen aan toffe cursussen, speciaal voor kids van De Toermalijn!

Je kunt kiezen uit onderstaande drie cursussen. Elke cursus bestaat uit 30 groepslessen van 60 minuten en kost €180,- In veel gevallen is het mogelijk (en zinvol) om een instrument via ons te huren voor de duur van de cursus zodat er thuis geoefend kan worden. De kosten om een instrument te huren verschillen:

  • €20 per cursus per instrument: Gitaar, Ukelele, oefensaxofoon, oefendwarsfluit. 
  • €40 per maand: cello. (kan voor 3 maanden of meer per cursus gehuurd worden)

Een blokfluit kan voor €12,50 aangeschaft worden.

Klik op 'Ik wil mij direct inschrijven' om je aan te melden voor een cursus bij Koel!


Cursus A: POPSTAR 

Gitaar, basgitaar, ukelele, keyboard, drums en percussie. 

Dinsdag 14:45 - 15:45
Maak kennis met allerlei instrumenten die je het vaakst tegenkomt in de popmuziek. In deze cursus leer je een aantal basisvaardigheden op bovenstaande instrumenten én leer je samenspelen. Het doel? Samen met schoolgenoten een paar liedjes kunnen spelen op verschillende instrumenten. Eigenlijk een soort schoolband dus! Voor je het weet ben jij de 'popstar' van de Toermalijn! ;)


Cursus B: MUSIC PRO

Cello, saxofoon, dwarsfluit, blokfluit, piano en zang.

Donderdag 14:45 - 15:45
Maak kennis met deze prachtige veelzijdige instrumenten. In deze cursus leer je strijken op een cello, blazen op een dwarsfluit, blokfluit en saxofoon, zingen én pianospelen. Ook ga je proberen samen muziek te maken met je schoolgenoten. Met al deze instrumenten is het zelfs mogelijk om een schoolorkestje te vormen!  Word jij dit jaar een echte 'music pro'? 


Cursus C: BEAT IT

DJ, Producing, Keys (Synthesizers en keyboard) en rap

Woensdag 13:15 - 14:15
Een laptop, een DJ-controller en een 'MIDI Keyboard'. Het zijn net zulke serieuze muziekinstrumenten als een trompet of een harp (laat je ouders je niks wijsmaken! ;) ) Bijna alle moderne muziek wordt gemaakt door of met hulp van een 'producer'. In deze cursus leer je hoe dat produceren (muziek maken met de computer en bijhorende apparaten) in z'n werk gaat. Daarnaast leer je een DJ-controller te gebruiken. Ook leer je van een echte rapper hoe je een goede tekst schrijft en deze in een 'vette flow' over een beat rapt. Misschien wel jouw eigen beat? Trouwens.. Misschien.. Sta jij wel als DJ op een schoolfeest aan het einde van het jaar. Dan kun je jouw eigen tracks draaien.. terwijl een klasgenoot erbij rapt!?


DJ Angel

Dj - Producing - Songwriting

Reindert Kragt

basgitaar - contrabas - gitaar - bandcoach