Theaterles in Velsen

Leren acteren doe je bij Koel! We hebben acteerlessen in groepsverband voor alle leeftijden! Onze jongste acteur is 4 jaar en de meest ervaren toneelspeler is al een tijdje met pensioen!

Acteren is goed voor de sociale ontwikkeling, het prikkelt de fantasie, vergroot het zelfvertrouwen en is de ideale uitlaatklep!    

Theaterlessen worden bij Koel gegeven op onze hoofdlocatie in Driehuis, midden in de gemeente Velsen. Maar ook in IJmuiden, Velsen-Noord, Velserbroek en Bloemendaal bieden we lessen aan.

Een keer gratis meedoen kan altijd! Klik op een cursus hieronder en vraag eenvoudig een proefles aan.

Voorstelling revueclub GRIJS!

Gezellige Revueclub IJmond Senioren, afgekort GRIJS is een cursus die wij bij Koel vanaf het eerste uur aanbieden. Sindsdien staan de bijeenkomsten van de leden van GRIJS op maandagochtend in het teken van veel plezier, gekkigheid, theater en gezelligheid. Lief en leed wordt gedeeld binnen deze hechte groep van 60 plussers. 

Een ingewikkelde voorstelling maken is dan ook zeker niet het doel van de lessen die door de bekende actrice en zangeres Frédérique Sluyterman van Loo worden gegeven. Maar toch laat GRIJS graag zien waar ze het afgelopen seizoen zo'n lol aan hebben beleefd. In de humoristische éénakter 'De Franse (af) Slag' neemt GRIJS je mee op een bizzre reis naar... Als dat maar goed gaat!

Een kaartje kost €10 (inclusief koffie of thee) en is te bestellen door even te mailen naar info@bijkoel.nl 

Wij sturen dan een betaalverzoek per mail. Pinnen of contant betalen op locatie is ook mogelijk. 

Let Op: Heeft u in mei 2020 een kaartje gekocht voor de afgelaste voorstelling '18 tinten Grijs' en nog geen geld terug gevraagd? Dan kunt u met dat kaartje deze voorstelling bezoeken. Reserveren is echter nog steeds wel verplicht!

Nieuw! Musicalclub Bij Koel!

Komend seizoen gaan we met onze nieuwe Musicalclub Bij Koel een grote familiemusical instuderen die nog niet eerder in Velsen is vertoond:

Kruimeltje de musical!

En natuurlijk geven wij er onze eigen draai aan. Het welbekende Kruimeltje speelt zich voor 1 keer af in Velsen!! We vertellen het verhaal van de jonge Kruimel, een optimistische jongen die rondzwerft in de haven van IJmuiden. Hij is op zoek naar familie, vrienden en liefde. Hij heeft het niet makkelijk maar dat lijkt hem niet te deren. Ondanks tegenslagen verliest hij nooit de moed en houdt hij altijd hoop. Samen met z’n vrienden van de straat, nieuwe vrienden uit het weeshuis en de openhartige winkelier Wilkes slaagt hij erin zijn dierbaren terug te vinden. De onbevangenheid en positiviteit van deze kleine, maar grote jongen zal harten doen smelten.

Inmiddels zijn alle audities geweest en de rollen verdeeld. Met een cast van 35 kinderen en 19 volwassenen zijn we keihard aan het repeteren voor een paar te gekke voorstellingen in juni!

Voorstellingen:11 en 12 juni 2022 Stadsschouwburg Velsen

Meer informatie vind je op de cursuspagina van Musicalclub Bij Koel!