Doe mee in het Grote Oudejaarskoor!

 • Locatie
  Driehuis

 • Dag(en)
  Dinsdag

 • Tijd
  19:30 - 22:00

 • Docent
  Eline Schmidt

 • Vanaf prijs € 150,00
  ex btw voor 15 repetities en twee show in de stadsschouwburg Velsen

De Grote Kerstshow is terug in een nieuw jasje! 

Tussen 2015 en 2019 trok De Grote Kerstshow volle zalen. Het muzikale en theatrale spektakel is terug van weggeweest! De Grote Oudejaarsshow staat als vanouds bol van mooie muziek en gezelligheid. Een humoristische terugblik op het afgelopen jaar staat in De Grote Oudejaarsshow centraal. Speciaal ontwikkelde sketches en optredens maken er een echte oudejaarsconference van. Speciaal voor, door en over Velsen.

Lokale professionals, aanstormende talenten en een live band brengen heel Velsen in de stemming voor de feestdagen. In het middelpunt van de show staat natuurlijk het speciale Grote Oudejaarskoor!

Het Koel Koor dat al twee jaar samen zingt vormt de basis van het koor. Speciaal voor dit project kun je je in de maanden september t/m december bij ze aansluiten. 

Onder leiding van Eline Schmidt werk je in 15 repetities van 2,5 uur toe naar de geweldige optredens in de stadsschouwburg Velsen. 

Het reperoire zal bestaan uit enkele kerstliedjes, maar ook andere songs die passen in een oudejaarsshow. 

Je kunt meedoen als je 16 jaar of ouder bent. De kosten zijn €150 ex BTW. Voor deelnemers van 21 jaar en ouder moeten we 21% BTW rekenen. (€181,50). 

Bekijk hieronder een compilatie van de laatste editie van De Grote Kerstshow in 2019. In 2020 en 2021 werd De Grote Kerststshow wel gemaakt, maar kon beide keren op het laatste moment niet doorgaan ivm de Corona pandemie.


Eline Schmidt

koel kids - koel girls - regisseur musicalclub - directie