Kom genieten van te gekke jazz op zondagmiddag!

  • Locatie
    Theaterzaal: Driehuizerkerkweg 34A Driehuis

  • Dag(en)
    Zondag

  • Tijd
    15:00 - 18:00

  • Vanaf prijs € 7,50

Van september t/m juli: Elke maand een te gek jazz concert en jamsessie in Theater de 3Klank!

Dit seizoen toveren we maar liefst 11 keer onze zaal om tot jazzclub. Op de zondagmiddag van 15:00 tot 16:00 ontvangt het 3Huizz jazztrio een speciale gastsolist om jou op een waanzinnig concert van ongeveer een uur te trakteren. Daarna begint de jamsessie waarop gevorderde jazzmuzikanten welkom zijn om tot 18:00 lekker muziek te komen maken!

Een kaartje voor deze middag kost €7,50. Je kunt tickets per concert of meerdere concerten reserveren door onderaan deze pagina het formulier in te vullen. 

Reserveren is niet verplicht, maar we raden het wel aan. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Jazz in 3Huizz biedt een unieke kans om jazzmuzikanten van wereldklasse in een kleine en intieme setting te bewonderen!

Jazzclub 3Huizz

Je kunt ook lid worden van Jazzclub 3Huizz. Voor €65 per jaar bezoek je dan alle 11 concerten en krijg je elk concert gratis koffie en thee. Deze optie kun je ook op het onderstaand formulier aangeven. 

Programma:

19 februari: Maarten Combrink

De nog maar 22 jarige Maarten Combrink geldt nu al als één van de beste jazz trombonisten van Nederland. Hij speelt samen met andere absolute topmuzikanten in o.a. Jazz Orchestra van het Concertgebouw, het Metropool Orkest, het Antwerp Jazz Orchestra en het Peter Beets New Jazz Orchestra. 

Maarten is nog maar net afgestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam en heeft grote plannen voor de toekomst. In 2021 won hij de eerste prijs bij de internationale Carl Fontana Jazz Trombone Competition!

Leuk weetje: In 2019 speelde Maarten nog mee in de bigband van De Grote Kerstshow van Koel!

Dit concert speelt hij samen met: Erik Sinnige (gitaar), Kees van Lent (drums) en Harm van Heusden (contrabas)


Bestel hier tickets!

19 maart: Tom Beek

Tom Beek geldt als één van de beste saxofonisten van Nederland. Hij speelt naast jazz ook pop, klassiek en filmmuziek. Met o.a. het kwintet onder zijn eigen naam is hij een vaste gast op het North Sea Jazz Festival. 

Tom studeerde in 1994 af aan het Hilversums conservatorium en is sindsdien een veel gevraagde sessiemuzikant en werkte mee aan een enorm aantal opnames. Hij speelt veel samen met Mike Boddé, waarmee hij regelmatig ook op televisie te zien is. 

Naast een fantastische saxofonist, is Tom ook een veelgevraagd componist, arrangeur, schrijver en fotograaf. 

Meer info: https://tombeek.nl/

Dit concert speelt hij samen met: Erik Sinnige (gitaar), Kees van Lent (drums) en Harm van Heusden (contrabas)

Bestel hier tickets!

23 april: Jan van Duikeren

Jan van Duikeren is een internationaal bekende jazztrompetist. Volgens Quincy Jones 'himself' één van dé top trompetisten. De lijst van artiesten waar Jan mee samenwerkt is net zo lang als indrukwekkend: Candy Dulfer, Chris Mc Bride, Diana Ross, Lionel Richie, Michel Camilo, Sheila E, New Cool Collective, Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato.. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

Jan van Duikeren speelde eerder dus met wereldsterren in grote zalen over de hele wereld. Maar op 23 april kun je 'm van heel dichtbij komen bewonderen in ons gezellige theater. Reserveer snel!

Meer info: http://janvanduikeren.nl/

Dit concert speelt hij samen met: Erik Sinnige (gitaar), Kees van Lent (drums) en Harm van Heusden (contrabas)

Bestel hier tickets!

21 mei: Fleur Peereboom

Fleur Peereboom studeerde klassiek saxofoon aan het concervatorium van Amsterdam. O.a. als onderdeel van het Nachtlicht Ensemble hield zij zich echter al bezig met jazz en crossover muziek. Na haar klassieke studie begon ze nog een studie jazz saxofoon, waarvan zij nu in de afrondende fase zit.

Fleur speelde als lid van ensembles en als solist op grote podia zoals De Doelen, Paradiso en het Concertgebouw van Amsterdam. Op het moment geldt Fleur als een aanstormend jazz saxofoon talent. Eerder gaf Fleur saxofoonles bij Koel, maar dat viel niet meer met alle andere werkzaamheden te combineren. Kom haar bewonderen in deze unieke setting!

Dit concert speelt ze samen met: Erik Sinnige (gitaar), Kees van Lent (drums) en Harm van Heusden (contrabas)

Bestel hier tickets!

25 juni: Mystery guest!

16 juli: Frits Landesbergen

Onder Jazzliefhebbers behoeft vibrafonist, drummer, arrangeur en producent Frits Landesbergen eigenlijk geen introductie. De lijst aan samenwerkingen met grootse jazzmuzikanten is eindeloos. Enkele indrukwekkende namen: Rosenberg Trio, Metropool Orkest, Monty Alexander, Laura Fygi en Louis van Dijk. 

Tegenwoordig heeft Frits een eigen bigband: De Westcoast Dreamband. Daarnaast maakt hij onderdeel uit van het befaamde Dutch Swing College orkest. 

Als docent is hij verbonden aan het Koninklijk Conservatorium en als arrangeur werkte hij o.a. samen met Edwin Rutte, Cor Bakker en Thoots Thielemans. 

We zijn trots om de virtuoze vibrafonist als uitsmijter van de eerste Jazz in 3Huizz reeks te mogen verwelkomen! 

Dit concert speelt hij samen met: Erik Sinnige (gitaar), Kees van Lent (drums) en Harm van Heusden (contrabas)

Bestel hier tickets!

Vul onderstaand formulier in om kaartjes te reserveren. 

Je krijgt dan zsm van ons een e-mail met daarin een betaallink. Aan de deur een kaartje kopen kan ook, maar er is beperkt plek!

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.