Kom genieten van te gekke jazz op zondagmiddag!

  • Locatie
    Theaterzaal: Driehuizerkerkweg 34A Driehuis

  • Dag(en)
    Zondag

  • Tijd
    15:00 - 18:00

  • Vanaf prijs € 7,50

Van september t/m juli: Elke maand een te gek jazz concert en jamsessie in Theater de 3Klank!

Dit seizoen toveren we maar liefst 11 keer onze zaal om tot jazzclub. Op de zondagmiddag van 15:00 tot 16:00 ontvangt het 3Huizz jazztrio een speciale gastsolist om jou op een waanzinnig concert van ongeveer een uur te trakteren. Daarna begint de jamsessie waarop gevorderde jazzmuzikanten welkom zijn om tot 18:00 lekker muziek te komen maken!

Een kaartje voor deze middag kost €7,50. Je kunt tickets per concert of meerdere concerten reserveren door onderaan deze pagina het formulier in te vullen. 

Reserveren is niet verplicht, maar we raden het wel aan. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Jazz in 3Huizz biedt een unieke kans om jazzmuzikanten van wereldklasse in een kleine en intieme setting te bewonderen!

Jazzclub 3Huizz

Je kunt ook lid worden van Jazzclub 3Huizz. Voor €65 per jaar bezoek je dan alle 11 concerten en krijg je elk concert gratis koffie en thee. Deze optie kun je ook op het onderstaand formulier aangeven. 

Het archief: 

(scroll naar beneden voor een overzicht van de komende concerten!)


Programma:


Bestel hier tickets!

21 mei: Benjamin Herman

Saxofonist en muzikale allesvreter Benjamin Herman is al dertig jaar één van de meest productieve musici van zijn generatie. Sinds de jaren negentig speelt hij over de hele wereld en bracht hij meer dan vijftig albums uit met zijn band New Cool Collective en onder eigen titel als soloartiest. Zijn opvallend diverse muzikale output bevat traditionele jazz, punkjazz, filmmuziek en post-moderne interpretaties van het werk van componist Misha Mengelberg.

Zijn oeuvre bevat talloze samenwerkingen met vocalisten, dichters en instrumentalisten uit de hele wereld. Rode draad in zijn werk is zijn zoektocht naar een herkenbare en persoonlijke saxgeluid. Daarnaast maakt Benjamin sinds 2011 radiouitzendingen en podcasts voor NPO Soul en Jazz en schreef hij enkele jaren voor het blad Jazzbulletin columns over zijn favoriete muzikale onderwerpen.

Meer info over Benjamin: http://www.benjaminherman.nl

Dit concert kost €10,- Hij speelt samen met o.a.: Hans Lammen (piano), Koen van der Wel (drums)


Bestel hier tickets!

25 juni: Jazz in 3Huizz op het Havenfestival IJmuiden, met Fleur Peereboom!

Op 25 juni om 14:00 verhuizen we eenmalig naar het 'IJmuider Stores' podium op de Trawlerkade in IJmuiden. Dit concert is gratis toegankelijk!

Fleur Peereboom studeerde klassiek saxofoon aan het concervatorium van Amsterdam. O.a. als onderdeel van het Nachtlicht Ensemble hield zij zich echter al bezig met jazz en crossover muziek. Na haar klassieke studie begon ze nog een studie jazz saxofoon, waarvan zij nu in de afrondende fase zit.

Fleur speelde als lid van ensembles en als solist op grote podia zoals De Doelen, Paradiso en het Concertgebouw van Amsterdam. Op het moment geldt Fleur als een aanstormend jazz saxofoon talent. Eerder gaf Fleur saxofoonles bij Koel, maar dat viel niet meer met alle andere werkzaamheden te combineren. Kom haar bewonderen in deze unieke setting!

Dit concert speelt ze samen met: Delaney Nelom (piano), Koen van der Wel (drums)

16 juli: Frits Landesbergen

Onder Jazzliefhebbers behoeft vibrafonist, drummer, arrangeur en producent Frits Landesbergen eigenlijk geen introductie. De lijst aan samenwerkingen met grootse jazzmuzikanten is eindeloos. Enkele indrukwekkende namen: Rosenberg Trio, Metropool Orkest, Monty Alexander, Laura Fygi en Louis van Dijk. 

Tegenwoordig heeft Frits een eigen bigband: De Westcoast Dreamband. Daarnaast maakt hij onderdeel uit van het befaamde Dutch Swing College orkest. 

Als docent is hij verbonden aan het Koninklijk Conservatorium en als arrangeur werkte hij o.a. samen met Edwin Rutte, Cor Bakker en Thoots Thielemans. 

We zijn trots om de virtuoze vibrafonist als uitsmijter van de eerste Jazz in 3Huizz reeks te mogen verwelkomen! 

Dit concert speelt hij samen met: Hans Lammen (piano), Koen van der Wel (drums)

Bestel hier tickets!

Vul onderstaand formulier in om kaartjes te reserveren. 

Je krijgt dan zsm van ons een e-mail met daarin een betaallink. Aan de deur een kaartje kopen kan ook, maar er is beperkt plek!

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.