samen met je peuter of kleuter plezier maken en ontspannen!

  • Locatie
    Driehuis

Deze workshops beginnen na de herfstvakantie. Één keer per maand op zaterdagochtend op verschillende tijden voor verschillende leeftijdsgroepen voor de kinderen.

Meer info over de tarieven en exacte data en tijden volgen hier zsm.

Wil je hierover op de hoogte gehouden worden? Stuur ons even een berichtje via info@bijkoel.nl


Lachen, spelen, dansen, bewegen en ontspannen.

Samen met je peuter of kleuter genieten van een yogales. Dat kan bij deze workshop! Samen lachen, spelen, dansen, bewegen en ontspannen. Het kind neemt de ouder mee in zijn of haar belevingswereld. De les zit vol afwisseling en dynamiek, omdat de belevingswereld van een klein kind groot is en het concentratievermogen nog kort.

Aan de hand van een thema gaan we op een yoga-avontuur en doen we spelenderwijs allerlei actieve en rustgevende yoga-oefeningen. We gaan bijvoorbeeld het bos in en staan daar zo stevig als een boom. Of we ontmoeten in de dierentuin een beer en we doen een heerlijk berenslaapje in een berenholletje. Verder gaan we ook heel speels aan de slag met ruik-, proef-, voel- en ademspelletjes, waardoor de kleintjes bewust de zintuigen leren ontdekken. Op leuke versjes, liedjes of muziek worden ontspannen massages aan elkaar gegeven.

Beter in je vel!

Yoga is goed voor het concentratievermogen, aanvoelen van grenzen en een gezonde dosis zelfvertrouwen. Het draagt ook bij aan een goede lichaamshouding, juiste ademhaling, de motorische vaardigheden en een goede weerstand. Yoga helpt kinderen (en hun ouders) om letterlijk en figuurlijk beter in hun vel te zitten!

Inschrijven gratis proefles