A Tribute To Quincy Jones - 21 april 15:00

  • Locatie
    Theater de 3Klank: Driehuizerkerkweg 34A Driehuis

  • Dag(en)
    Zondag

  • Tijd
    15:00 -

  • Vanaf prijs € 10,00

Bob Wiebes featuring 'The Leaning In Underground' brengen tribute aan Quincy Jones

Zondag 21 april 15:00

Quincy Jones (1933) is misschien wel de meest veelzijdige en bekendste muzikant allertijden. Hij schreef, arrangeerde, produceerde en speelde muziek met beste muzikanten uit de werelden van de jazz, soul, r&b, pop en hiphop. 

Al op jonge leeftijd speelde hij (trompet) met jazzgrootheden als Lionel Hampton, Dizzy Gillespie en Dinah Washington. Vanaf de jaren 60 legde hij zich vooral toe op het componeren, arrangeren en produceren van muziek. De lijst van artiesten waarmee Quincy samenwerkte is bijna eindeloos. Grotere namen uit het rijtje zijn Frank Sinatra, Ray Charles, Aretha Franklin, Donna Summer, en George Benson. Maar de bekendste samenwerkingspartner van 'Q' is toch wel Michael Jackson. Hij produceerde o.a. het album Thriller, dat wordt gezien als één van de beste pop-albums aller tijden.

Beat It, Billie Jean, Thriller, Smooth Criminal etc etc.. Allemaal (mede) geschreven / geproduceerd door Quincy Jones.

Quincy Jones werd tot nu toe maar liefst 79 keer voor een Grammy Award genomineerd, 7 keer voor een Oscar en won een Emmy Award. 

Hij schreef ook maar liefst 35 filmscores en soundtracks, o.a. 'The Wiz' en 'The color Purple'. 

Op zondag 21 april 15:00 brengt de band 'The Leaning In Underground' met de bekende zanger Bob Wiebes een tribute aan hun held Quincy Jones. Een theateraal concert doorspekt met jazz, soul, r&b en pop. 

Line Up:

Bob Wiebes - Zang

Linus Eppinger - Gitaar
Nicolai Daneck - Piano
Contrabas - Ties Laarakker
Drums - TBA 

Vul hieronder het formulier in om kaarten te bestellen: