Noëlla Kriele

Noëlla Kriele

Hallo! Mijn naam is Noëlla Kriele en ik geef danslessen bij Koel!

Ik typeer mijzelf als een enthousiaste, energieke, ambitieuze, gedreven, betrokken, empathische, sociale en gezellige dansdocent waar een grapje maken en lachen altijd kan terwijl we serieus aan het werk zijn! 

Aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten - Academie voor Theater en Dans   ben ik afgestudeerd als eerstegraads dans docent. In deze opleiding ben ik als een authentieke hedendaagse docerende dansmaker opgeleid. Hier heb ik zowel mijn artistieke als mijn pedagogisch-didactische visies en kennis ontwikkeld binnen de uitvoerende podiumkunsten en het kunstonderwijs. Nu ben ik danser, docerende dansmaker en dansondernemer met mijn eigen bedrijf; Noël’s Movement Art.

Tijdens mijn opleiding, het performen, choreograferen en projecten organiseren, heb ik veel ervaring opgedaan binnen het lesgeven in diverse dansdisciplines aan verschillende leeftijden en (maatschappelijke) doelgroepen, meegewerkt in dans- en theaterproducties en in allerlei verschillende uitvoeringen gedanst. Daarnaast heb ik veel samengewerkt met diverse dansgezelschappen, kunstbedrijven- en opleidingen, stichtingen en zowel basis- en middelbare scholen als amateurdansscholen. 

Ik vind het super belangrijk dat iedereen zich zowel welkom als veilig voelt en volledig zichzelf kan zijn in mijn lessen, omdat ik simpelweg vind dat iedereen authentiek is en ook een plek verdient. En daar leren we juist het meest van! Het maakt mij ook razend enthousiast en ongelooflijk dankbaar dat ik met veel plezier mijn passie kan delen en dat er op professioneel gebied gedanst en geleerd wordt met natuurlijk een overdosis plezier! 

Zie ik jou snel mijn lessen bij Koel?