Werk toe naar de samenspelweken in juni 2022!

Samenspelabonnement: (NIEUW!)

Kijk uit naar de samenspelweken in juni!

  • Je volgt wekelijks zang of instrumentale privé- of duoles gedurende een heel seizoen. Het seizoen bestaat uit 38 lesweken. Tijdens de in het primair onderwijs geldende vakanties en op feestdagen zijn er geen lessen. (Met uitzondering van Tweede Pinksterdag).
  • In juni 2022 volg je in plaats van de reguliere lessen 4 x 60 minuten een samenspelles. Je wordt ingedeeld in een groepje van minimaal 5 leerlingen van ongeveer gelijke leeftijd en niveau. Tijdens deze lessen leer je wat muziekmaken écht leuk maakt: Samenspelen! Aan het begin van het seizoen plannen we al de groepslessen in juni zodat je die alvast in de agenda kunt zetten.
  • Dit abonnement is geschikt voor leerlingen van alle leeftijden en niveau. Gedurende het seizoen wordt al toegewerkt naar de samenspelweken en aandacht besteed aan vaardigheden die horen bij samenspel. Ook zijn er regelmatig jamsessies op vrijdagavond waar de leerling aan kan deelnemen.
  • Je betaalt voor dit abonnement een voordelig totaalbedrag, dat we factureren in 10 gelijke termijnen. Je kunt dit abonnement starten van september tot en met februari. Vanaf maart kun je alleen kiezen voor een flexibel abonnement of een strippenkaart. Als je later start dan in september berekenen we in de maand waarin je start het tarief naar rato. Daarna betaal je de normale termijnbedragen. Het seizoensabonnement loopt dan altijd tot het einde van het seizoen en is niet tussentijds opzegbaar.

* Bij wekelijkse privéles van 30 minuten. Kijk voor alle tarieven op de tarievenpagina. 

Klik hiernaast op 'ik wil me direct inschrijven' om je aan te melden voor dit abonnement. Vermeld daarbij in veld 'opmerkingen' alsjeblieft even welk instrument je bespeelt. Let op: Je kunt bij dit abonnement niet kiezen voor tweewekelijkse privé- of duoles. 

Max Warmerdam

gitaar - basgitaar - bandcoach

Thijs Huijbens

gitaar - basgitaar - ukelele - bandcoach

Reindert Kragt

basgitaar - contrabas - gitaar - bandcoach

Boaz van Willigenburg

drums - samenspel

Andere interessante cursussen