Privéles én samenspelen!

Samenspel XL abonnement: (NIEUW!)

Ontwikkel jezelf. Samen met anderen!

  • Je volgt zang of instrumentale privé- of duoles gedurende een heel seizoen. Het seizoen bestaat uit 38 lesweken. Tijdens de in het primair onderwijs geldende vakanties en op feestdagen zijn er geen lessen. (Met uitzondering van Tweede Pinksterdag).
  • Je kunt kiezen voor wekelijkse les, of tweewekelijkse privé- of duoles. Daarnaast kun je kiezen voor lessen van 30, 45 of 60 minuten per les. In overleg met de docent kun je bepalen welke optie het meest geschikt voor jou is.
  • Aanvullend op bovenstaande lessen volg je vanaf eind oktober tweewekelijks 60 minuten samenspelles. Je wordt ingedeeld in een groepje van minimaal 5 leerlingen van ongeveer gelijke leeftijd en niveau. Tijdens deze lessen leer je wat muziekmaken écht leuk maakt: Samenspelen! Aan het einde van het seizoen sluit je af met een leuk optreden. Ook zijn er regelmatig jamsessies op vrijdagavond waar de leerling aan kan deelnemen.
  • Je betaalt voor dit abonnement een voordelig totaalbedrag, dat we factureren in 10 gelijke termijnen. Je kunt dit abonnement starten van september tot en met februari. Vanaf maart kun je alleen kiezen voor een flexibel abonnement of een strippenkaart. Als je later start dan in september berekenen we in de maand waarin je start het tarief naar rato. Daarna betaal je de normale termijnbedragen. Het seizoensabonnement loopt dan altijd tot het einde van het seizoen en is niet tussentijds opzegbaar.

* Bij tweewekelijkse privélessen van 30 minuten. Kijk voor alle tarieven op de tarievenpagina!

Klik hiernaast op 'ik wil me direct inschrijven' om je aan te melden voor dit abonnement. Vermeld daarbij in veld 'opmerkingen' alsjeblieft even welk instrument je bespeelt. 

Inschrijven gratis proefles

Thijs Huijbens

gitaar - basgitaar - ukelele - bandcoach

Reindert Kragt

basgitaar - contrabas - gitaar - bandcoach

Max Warmerdam

gitaar - basgitaar - bandcoach

Boaz van Willigenburg

drums - samenspel

Andere interessante cursussen