Hoi! Ik ben Amber en ik geef danslessen bij Koel! Ook verzorg ik deels de choreografie van musicalclub Bij Koel. 

Als 10 jarig meisje begon ik mijn dansopleiding bij de Nationale Balletacademie in Amsterdam. Uiteindelijk behaalde ik mijn Bachelor Jazz-Musical Dans in 2007. Daarna speelde en danste ik in veel grote voorstellingen als Grease, Fame en dr. Dolittle. 

In 2012 besloot ik me te gaan richten op het lesgeven. In Londen volgde ik een studie BarreConcept docent. Daarna ben ik met dat concept mijn eigen bedrijf in Amsterdam begonnen met veel succes! 

Inmiddels heb ik heel veel ervaring met lesgeven. Persoonlijke aandacht en het overbrengen van energie vind ik erg belangrijk, met als doel iedereen een goed, blij en voldaan gevoel te geven!

Ik hoop je snel te zien Bij Koel!

Cursussen van Amber van Hardeveld